LOCATIES

LOCATIES

Ben je een organisator en zoek je een locatie? Of ga je trouwen?
Wij nodigen je uit op erfgoedlocaties in Amsterdam van binnen en van buiten
Wij stellen graag  de volgende locaties aan je voor.D
e Duif.
Aanvankelijk een schuilkerk, onopvallend aan de buitenkant. Ruim, veilig, kalm en inspirerend aan de binnenkant. 

Vondelkerk

“Een gebouw is allesomvattend kunstwerk waarin elk detail telt” is de opvatting van Architect Pierre Cuypers. Hou jij van sprookjes die echt bestaan? Vier dan je event in de Vondelkerk. 

Museumwerf ‘t Kromhout

De werkplaats van de Kromhout dieselmotoren is het al lang niet meer. Maar de nostalgie van deze bijzondere locatie met de vloer van eeuwenoude klinkerstenen is een goede bodem voor je event.

Zonnehuis in Amsterdam Noord

Twee theaterzalen in Art Deco stijl. Wil jij al je gasten laten shinen? Boek dan je event in het Zonnehuis.

Posthoornkerk 

Met drie ranke torens een blikvanger in de stad. De Posthoornkerk is de eerste kerk in Amsterdam gebouwd door Architect Pierre Cuypers. Meerdere grote ruimtes zijn beschikbaar om een onvergetelijk event te maken.

Westerkerk

De Westerkerk is één van de bekendste kerken van de grachtengordel. Dit komt door beroemde Westertoren die op veel plekken in Amsterdam te zien is. Maar de binnenkant van de kerk is minstens zo spectaculair. Het heldere daglicht valt ongehinderd door de 36 grote vensters van alle kanten de kerk binnen. De kerk is gebouwd door Hendrick de Keyzer in opdracht van de gemeente Amsterdam. Een event locatie waarmee je geschiedenis schrijft.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in je bedrijf of thuis?   CONTACT

%d bloggers liken dit: